Portfolio Category: Concerten

The Sound of Christmas

Een uitverkocht ’t Podium genoot op zaterdag 14 december van zangeres Erica Yong en harmonieorkest Ons Genoegen uit Renswoude. Met ‘The Sound of Christmas’ werd op spectaculaire wijze het startsein gegeven voor de kerstperiode.
Lees verder

Zomeravondconcert 2019

Met zomerse muziek hebben harmonie Ons Genoegen en fanfareorkest Caecilia op 6 juli het muzikale seizoen afgesloten. Het Van Gent Zomeravondconcert zou worden gegeven op het plein voor Kasteel Renswoude. Vanwege het slechte weer werd besloten het concert te verplaatsen naar ’t Podium.Bekende muziek Caecilia Scherpenzeel onder leiding van Gerd Wensink opende de avond met het werk ‘Fanfare of Glory’ van Johan de Nijs. Het Scherpenzeelse orkest speelde verder nog de medley ‘Mamma Mia’ met bekende hits van ABBA, ‘I’ve got the music in me’ van de Kiki Dee Band gearrangeerd door Stef Minnebo en de medley ‘Elvis in Concert’ met bekende werken van Elvis. Na de pauze vervolgde Ons Genoegen onder leiding van Chris Kok het programma. Het Renswoudse orkest speelde onder andere de Spaanse paso doble ‘Amigas de La Armonica’ en de Latijns-Amerikaanse werken ‘Caribe’ en ‘El Cumbanchero’. In het bigbandwerk ‘High Voltage’ gaven saxofonist Dirkjan van Velze en trombonist Anton-Jan Cozijnsen een solo. Verder speelde het orkest vanwege het 25-jarig bestaan van de film ‘The Lion King’ een medley met bekende nummers uit te film.
Lees verder

Kasteelconcert Ederveen

Ons Genoegen heeft op zaterdag 22 juni een optreden gegeven in Ederveen. Het harmonieorkest, onder leiding van Chris Kok, was daar op uitnodiging van Muziekvereniging Irene uit Ederveen. Het weer werkte mee en onder het genot van een zomers zonnetje en een lekker drankje traden we op in de sfeervol ingerichte kasteeltuin. 
Lees verder

Sneeuwpretconcert 2019

Het Beginnersorkest en het Leerlingenorkest van harmonievereniging Ons Genoegen uit Renswoude gaven op vrijdag 25 januari een concert.
Lees verder

Helden van Renswoude

De vrijwillige brandweer van Renswoude, Martin Rietdijk, de EHBO en de Fundatie van Renswoude. Deze én meer helden werden op zaterdag 24 november door Ons Genoegen muzikaal in het zonnetje gezet.Ons Genoegen hield zaterdag een concert met als thema ‘Helden van Renswoude’. “Het draait deze avond om helden die belangrijk zijn of waren voor de...
Lees verder

Van Gent Zomermatineeconcert

Harmonievereniging Ons Genoegen uit Renswoude heeft zaterdag 7 juli met het Van Gent Zomermatineeconcert muzikaal het startsein gegeven voor de zomer. Het orkest speelde deze middag zomerse muziek op het dorpsplein in Renswoude.
Lees verder

Uitje met concert in Ruinerwold

Harmonievereniging Ons Genoegen uit Renswoude heeft op zaterdag 9 juni een concert gegeven in het Drentse Ruinerwold. Het orkest was daar op uitnodiging van Christelijke Muziekvereniging De Bergklanken.
Lees verder

Duoconcert met OBK Otterlo

Samen met Fanfare OBK Otterlo heeft Ons Genoegen Renswoude zich tijdens een duoconcert gepresenteerd aan het publiek. Het concert werd gegeven op 14 april in gebouw ’t Podium
Lees verder

La Dolce Serata

Op het programma stonden onder andere het Napolitaanse volkslied ‘Funiculì Funiculà’, de filmmuziekmedley ‘Moment for Morricone’ en muziek van ‘The Godfather’. Tijdens ‘Hymn and Triumphal March’ van Giuseppe Verdi werd het publiek verrast door zes trompettisten. De muzikanten speelden vanaf het balkon de bekende melodie op speciale Aïda-trompetten. Na de pauze speelde het orkest bekende up-tempo muziek.
Lees verder

Scroll Up