Rabo

Rabo ClubSupport: stem op Ons Genoegen

Harmonievereniging Ons Genoegen uit Renswoude doet mee aan Rabo ClubSupport. Via deze actie geeft de Rabobank als coöperatieve bank ieder jaar een deel van haar winst aan verenigingen door het hele land zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Het enige wat leden van de bank moeten doen, is stemmen op Ons Genoegen.

Doel

Jeugdleden zijn erg belangrijk voor Ons Genoegen. Ieder jaar komen er weer veel nieuwe leerlingen Algemene Muzikale Vorming (AMV) bij. Daarnaast heeft de vereniging een beginners- en leerlingenorkest. Het uiteindelijke doel is dat zoveel mogelijk jeugd doorstroomt naar het grote harmonieorkest. Om de jeugd betrokken te houden bij de vereniging, wil Ons Genoegen leuke uitjes en extra activiteiten organiseren. Voor de financiering hiervan wil de vereniging de opbrengst van Rabo ClubSupport gebruiken.

Hoe kun je stemmen?

Klanten van de Rabobank kunnen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren van 5 tot en met 27 september hun stem uitbrengen op Ons Genoegen. Hoe meer stemmen we krijgen, des te hoger de bijdrage die Ons Genoegen ontvangt.

Stem nu direct in de Rabo App of online via rabobank.nl/clubsupport. Stemmen kan tot en met 27 september.