Concertconcours

Try-out concert

Harmonievereniging Ons Genoegen uit Renswoude geeft op vrijdag 18 november samen met Harmonie Martinus uit Zevenaar een Try-Out Concert. Het concert wordt gegeven in muziekgebouw ’t Podium en staat volledig in het teken van het concertconcours van een week later.

Concertconcours

Harmonie Martinus onder leiding van Willeke de Laak opent het programma. Het orkest uit Oud-Zevenaar speelt ‘Spirals of Light’, ‘Center of the Universe’ en ‘Aurora Borealis’. Ons Genoegen speelt na de pauze onder leiding van Chris Kok ‘Atheneo Musical’, ‘Martenizza’, ‘Noah’s Ark’ en ‘The Seventh Night of July’.

Concertconcours

De beide orkesten doen een week later mee aan een concertconcours in Zutphen. In Theater Hanzehof spelen de orkesten voor een professionele jury van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie, de KNMO. Als afsluiting van het lange repetitieproces en als laatste voorbereiding voor het concours, geven de verenigingen een Try-Out Concert op 18 november. Voor inwoners van Renswoude en andere belangstellenden is dit direct een mooie kans om alvast te luisteren naar het eindresultaat.  

De concertavond begint om 20.30 uur in ’t Podium aan de Nijborg 2. De zaal is om 20.00 uur open. Kaarten kosten 5 euro en zijn voorafgaand aan het concert te koop aan de deur. Meer activiteiten en informatie over Ons Genoegen is te vinden in de agenda.