Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dubbelconcert in Utrecht

10 maart 2012 , 19:30 21:45

Om de blaasmuziek in de regio Utrecht een impuls te geven- organiseert Adezi een concertreeks in Utrecht. Ons Genoegen speelt op 10 maart samen met ,Viribus Unitis uit Wilnis in de Cultuurcampus in Vleuterweide. U bent van harte welkom. Kaarten kosten 10 euro en kunt u bestellen via ,reserveren@podiumwerkplaats.nl of 030-2339966. Het programma is:

  • Courtly Dances
  • Ballet Suite
  • Symphonic Dances
  • Riverdance
  • Mas Que Nada
  • Sabre Dance

Adezi
Een aantal organisaties op het gebied van de amateurkunst hebben zich verenigd in een nieuwe organisatie Adezi om in en rondom deze mooie zaal concertseries en clinics voor de amateurblaasmuziek te organiseren. Deze organisaties zijn: de PodiumWerkplaats- het Utrechts Centrum voor de Kunsten- ZIMIHC- de landelijke Concertzender- Harmonie Orkest De Bazuin uit De Meern en Harmonie Orkest Vleuten.

Het idee is om met de concertserie een stimulans te geven aan de blaasmuziek in de regio Utrecht. Blaasorkesten ontmoeten elkaar in gezamenlijke concerten, jonge talenten uit de provincie krijgen de kans krijgen om door een orkest begeleid te worden, de meest excellente orkesten kunnen zich met elkaar meten, verrassende combinaties van blaasorkesten- koren of andersoortige ensembles komen tot stand. De zaal beschikt over professionele ,opnameapparatuur- waardoor de Concertzender opnames kan gebruiken voor haar uitzendingen.

In samenhang met de concerten worden een aantal clinics voor muzikanten van blaasorkesten gegeven. Het karakter van deze clinics is grensverleggend- uitdagend en vernieuwend. In het komende seizoen zijn de onderwerpen: introductiecursus voor beginnende dirigenten- crossover en creativiteitstraining.

Cultuurcampus , Burchtpoort 5- 3452 MD Vleuten.
Entree concerten , &euro, 10-00
Reserveren , reserveren@podiumwerkplaats.nl of 030-2339966
Inschrijven en informatie over de clinics: www.podiumwerkplaats.nl

Gegevens

Datum:
10 maart 2012
Tijd:
19:30 – 21:45
Evenement Categorie: