Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jeugd play-inn

29 september 2012 Gehele dag

Net als andere jaren organiseren de muziekverenigingen Ons Genoegen Rhenen en Renswoude weer een Play-inn voor opleidingsorkesten waarvoor we alle jonge muzikanten uit de regio van harte uitnodigen. De Play-inn wordt gehouden op zaterdag 29 september en vindt plaats in Rhenen. Dit jaar is gekozen voor een spectaculair thema: &lsquo,A Day at the Circus&rsquo,. Het orkest staat deze keer onder leiding van dirigent Bastiaan Peek.

De repetities starten om 13.00 uur. Stukken worden niet van tevoren toegestuurd maar ter plekke uitgedeeld zodat het voor iedereen nieuw is. &rsquo,s Avonds wordt er voor een maaltijd gezorgd waarna- na een korte generale- om 20.00 uur een concert wordt gegeven.

Muzikanten uit de regio zijn van harte welkom om deel te nemen. De kosten voor inschrijving bedragen &euro,10– per persoon inclusief consumpties en avondeten. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar cjplantinga@planet.nl Graag ontvangen we de inschrijvingen voor 8 september om de voorbereiding verder in gang te zetten.

Gegevens

Datum:
29 september 2012
Evenement Categorie: