Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Renswoude Musica

15 december 2012 , 19:30 21:45

De Oranje Vereniging en Ons Genoegen organiseren op zaterdag 15 december &lsquo,Renswoude Musica&rsquo,. Een avondvullend spektakel – gebaseerd op het concept van Night of the Proms. Popmuziek wordt gemengd met klassiekere muziek en allerlei soorten dans.

Zangeres Do– é,é,n van Nederlands beste artiesten- had in 2003 een megahit met het nummer Heaven en is sindsdien vaak in Nederlandse hitlijsten te vinden met eigen nummers en covers. Een enorm gemotiveerd Ons Genoegen begeleidt haar. Om de show compleet te maken zijn Jaimie Groeneveld- Esmé, Fasen en ill Skill Squad aan de line-up toegevoegd. Jaimie en Esmé, horen bij de Nederlandse (jeugd)top in ballroom- en latindans. De breakdanceformatie ill Skill Squad zullen velen kennen van hun gave optreden in het RTL-programma ‘,Holland’,s Got Talent’,. Een groot podium- twee bars en een after party met DJ maken Renswoude Musica compleet.

Je bent van harte welkom op 15 december in sporthal De Hokhorst. Entree is tussen 19.00 en 20.00 uur. Kaarten kosten &euro, 15-00 en kun je kopen bij Avia Van Ginkel- Emté, Van Beek of Verwoerd in Scherpenzeel. Let op! Er is een beperkt aantal zitplaatsen- onder meer voor mensen die slecht ter been zijn. Deze speciale kaarten kun je alleen kopen bij de AVIA. Laat ook je e-mailadres achter en ontvang binnenkort een interactieve opwarmer voor Renswoude Musica!

Gegevens

Datum:
15 december 2012
Tijd:
19:30 – 21:45