Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorjaarsconcert

14 april 2012 , 19:30 21:45

Ons Genoegen geeft op zaterdag 14 april haar jaarlijkse voorjaarsconcert. U bent van harte welkom bij dit concert! De aanvang van het concert is 20.00 uur- de entree is &euro, 7-50.

Dans en Cadans
Het harmonieorkest heeft een programma rond dit thema uitgewerkt. Laat u meeslepen door muziek van de middeleeuwen tot Michael Jackson en van Armenië, tot Argentinië,. U hoort onder meer de Armeense Dansen van Alfred Reed en natuurlijk ontbreekt Riverdance niet. Het wordt een multimediale avond met een swingend en soms opzwepend programma!

Leerlingenorkest
Het leerlingenorkest vult ook een deel van deze avond. De leerlingen hebben- onder leiding van Harry Weijkamp- ook een dansprogramma ingestudeerd. Ditzelfde programma spelen zij ook tijdens het slagwerkconcert van onze zustervereniging Caecilia uit Scherpenzeel- op 24 maart.

Maak kans op een wijnpakket
U bent van harte welkom bij het voorjaarsconcert. Het concert begint om 20.00 uur in ´,t Podium- Nijborg 2 in Renswoude. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten &euro, 7-50 per stuk en kunt u bestellen via onze website- bij Emté, Renswoude of aan de kassa van het concert. We verloten een heerlijk wijnpakket onder de kopers die in de voorverkoop kaarten op onze website bestellen.

De online kaartreservering is gesloten (za. 12.00 uur). U kunt alleen nog kaarten kopen bij de kassa van het concert. U bent welkom!

Gegevens

Datum:
14 april 2012
Tijd:
19:30 – 21:45
Evenement Categorie: