Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorjaarsconcert

28 maart 2015 , 19:30 22:00

Heeft u zin in een swingende avond uit? Kom dan op 28 maart naar het voorjaarsconcert van Ons Genoegen. Op deze avond vormt &rsquo,t Podium vanaf 20.00 uur de locatie van een bruisende Latin Night.

Tijdens dit concert kunt u voor het eerst de nieuwe kleding van zowel het harmonie-orkest als het leerlingenorkest bewonderen.

Latin muziek
Voor de pauze laat het harmonieorkest u de enorme diversiteit van Latin muziek horen. Mexicaanse Mariachi en Cubaans spektakel worden afgewisseld met een relaxte muzikale weergave van Ipanema beach in Rio en het prachtige Oblivion van Astor Piazolla. Een muzikaal hoogtepunt is ook de uitvoering van de uitdagende Danza Sinfonica. Meeslepende ritmische passages en een gevoelig middendeel leiden tot een kolkend slot- waarbij alle muzikanten op het puntje van hun stoel zitten. We zijn benieuwd hoe u dit zal beleven! Na de pauze is het de beurt aan het gezamenlijke leerlingenorkest van Ons Genoegen en Caecilia Scherpenzeel. Zij laten u horen dat jonge muzikanten na een paar jaar les al fantastische muziek kunnen maken met elkaar.

Voeten van de vloer
Het harmonieorkest zal het u aan het slot van de avond moeilijk maken om stil te zitten. Spetterende hits van de Queen of Latin Pop Gloria Estefan komen voorbij- net als het bruisende Mambo Jambo en de bekende klanken van Soul Bossanova. Voor wie wil: de voeten mogen van de vloer!

Entree
Toegangskaarten voor dit concert kosten 8-00 euro per stuk en zijn te koop via www.onsgenoegen.org– bij Emté, Renswoude of aan de kassa van het concert. De zaal van &rsquo,t Podium (Nijborg 2- Renswoude) gaat om 19.30 uur open- aanvang van het concert is 20.00 uur.

KOOP HIER UW KAARTEN

 ,

Gegevens

Datum:
28 maart 2015
Tijd:
19:30 – 22:00
Evenement Categorie: