Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorjaarsconcert harmonie- en leerlingenorkest

12 april 2014 , 19:30 21:45

Concert vol humor in &lsquo,t Podium

Harmonievereniging Ons Genoegen uit Renswoude en cabaretgroep Windkracht 8 uit Scherpenzeel geven zaterdag 12 april een gezamenlijk concert. De muzikanten en cabaretiers staan samen op het podium met een muzikaal programma vol humor.

Windkracht 8 bestaat uit zes acteurs en komedianten. Zij hebben een speciaal programma samengesteld dat is afgestemd op de werken van Ons Genoegen. Daarnaast voeren de cabaretiers tussen de muzikale stukken zelf diverse komische sketches op.

Ook het harmonieorkest speelt enkele eigen werken. Zo speelt het orkest het werk &lsquo,Noah&rsquo,s Ark&rsquo,- dat gebaseerd is het gelijknamige bijbelse epos waarin Noah een ark bouwt om de zondvloed te doorstaan. Verder speelt het orkest muziek uit de films Soldaat van Oranje- Avatar en Sister Act. Het leerlingenorkest vult eveneens een deel van de avond.

Het concert begint om 20.00 uur in &rsquo,t Podium aan de Nijborg. ,

Bestel tickets
Door op onderstaande link te klikken- komt u uit op de betaalmodule waarmee u uw kaarten kunt bestellen en direct via iDeal kunt betalen. Betalen gaat door middel van een donatie aan Ons Genoegen. Kaarten kosten 8 euro. Wilt u twee kaarten kopen? Dan doneert u 16 euro aan Ons Genoegen. Binnen enkele dagen ontvangt u vervolgens uw e-tickets per mail.

Koop uw kaarten

Kaarten zijn ook te koop bij EMTÉ, Renswoude of Verwoerd Scherpenzeel.

Gegevens

Datum:
12 april 2014
Tijd:
19:30 – 21:45
Evenement Categorie: