Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorjaarsconcert harmonieorkest

9 april 2011 , 19:30 21:45

Ons Genoegen geeft op zaterdag 9 april haar jaarlijkse voorjaarsconcert. U bent van harte welkom bij dit concert! De aanvang van het concert is 20.00 uur- de entree is &euro, 5–.

Harmonieorkest
Het voorjaarsconcert is het eerste eigen concert van de nieuwe dirigent van het harmonieorkest- Bart van den Goorbergh. Onder zijn leiding heeft het orkest gewerkt aan een programma in Spaanse stijl. Het orkest speelt onder meer 2nd Suite van Alfred Reed en Spanische Tä,nze.

We zijn trots dat we zangeres Mariska Wessel als solist bij dit concert mogen verwelkomen. We begeleiden haar onder andere in diverse delen uit Carmen van George Bizet. Na de pauze wordt het tempo opgevoerd en gaan we verder met Argentijns / Latijnse muziek. Natuurlijk mag het beroemde Adios Nonino niet ontbreken.

Leerlingenorkest
Het leerlingenorkest vult ook een deel van deze avond. De leerlingen hebben- onder leiding van Harry Weijkamp- ook een Spaans programma ingestudeerd. Ditzelfde programma spelen zij ook tijdens het voorjaarsconcert van onze zustervereniging Caecilia uit Scherpenzeel- op 16 april.

Kaarten kopen
U bent van harte welkom bij dit concert. Het concert begint om 20.00 uur in ´,t Podium- Nijborg 2. De zaal is open vanaf 19.15 uur. Kaarten kosten &euro, 5– per stuk. U kunt deze direct bestellen via deze link. Kaarten zijn ook vanaf 12 maart te koop bij Golff Renswoude- Kastanjelaan 2a of aan de kassa bij het concert.

Gegevens

Datum:
9 april 2011
Tijd:
19:30 – 21:45
Evenement Categorie: