Koper

🎺 Kom jij als Docent Koper ons team versterken?

Heb jij een passie voor muziek en wil je deze liefde delen met enthousiaste leerlingen? Dan is dit jouw kans om Harmonievereniging Ons Genoegen Renswoude te versterken! Wij zijn een bloeiende harmonievereniging met een gezellige groep van muzikanten. We zoeken een gedreven docent koper om ons te versterken.

Over Ons Genoegen Renswoude:

We hebben een harmonieorkest, leerlingenorkest en beginnersorkest. Het harmonieorkest komt uit in de 2e divisie. We bieden een solide basis voor onze leerlingen om hun muzikale talenten te ontwikkelen. De muzikale educatie vindt in eigen beheer plaats. Op dit moment telt de vereniging ruim 40 leerlingen, waarvan er 12 les hebben op een koper-instrument. Meer informatie over onze vereniging vind je op www.onsgenoegen.org.

Koper

Wat zoeken we:

Omdat we de afgelopen jaren een aanzienlijke groei hebben meegemaakt in het aantal leerlingen, zit onze huidige koperdocent op dit moment te vol. We zijn daarom op zoek naar een extra koperdocent die een aantal leerlingen kan overnemen, samen met 2 leerlingen die op de wachtlijst staan. In eerste instantie zal het gaan om een aantal uur in de week waarbij je het lesrooster zelf mag indelen.

Wat ga je doen:

Als koperdocent bij Ons Genoegen Renswoude heb je een belangrijke rol in het overbrengen van kennis en vaardigheden aan onze leerlingen, waarbij het plezier in (samen) muziek maken niet mag ontbreken. Je bereidt hen voor op examens volgens de HaFaBra-richtlijnen, bewaakt hun voortgang en motiveert hen om deel te nemen aan verschillende activiteiten, waaronder jeugdconcerten en Ons Genoegen’s Got Talent!

Wat verwachten we van jou:

We verwachten van onze ideale kandidaat een diploma conservatorium of een verwachte afronding binnen een jaar, bij voorkeur als docerend musicus. Ervaring met HaFaBra-muziekverenigingen is een pré.

Solliciteer nu:

We bieden een flexibele omgeving waarin zelfstandigheid wordt gestimuleerd. Een uurloon in overleg op basis van je opleiding en ervaring met daarnaast een reiskostenvergoeding.

Ben jij klaar om je passie voor muziek te delen en deel uit te maken van ons enthousiaste team? Stuur dan uiterlijk 25 mei 2024 je cv en motivatie, of natuurlijk eventuele vragen naar lc@onsgenoegen.org en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe koperdocent!🎶✨