Leerlingenorkest

Speciaal voor het leerlingenorkest heeft de vereniging eigen shirts en accessoires, die alleen worden gedragen tijdens een optreden. Een shirt en een accessoire krijg je vlak voor het optreden en lever je daarna direct weer in. Hierbij draag je een donkere, lange spijkerbroek, zwarte sokken en zwarte schoenen. Voor optredens in de kou hebben we sweatshirts.

Harmonieorkest

Een uniform krijg je zodra je met het harmonieorkest mee gaat doen. Als we er eentje op voorraad hebben liggen, krijg je deze meteen mee. Zo niet, dan bekijken we hoe snel je een pak alsnog kan krijgen. Het buitenkostuum bestaat uit een pantalon, een buitenjas, een pet en een stropdas.

Onder het kostuum draag je zwarte sokken (geen sportsokken) en zwarte schoenen. Deze moet je zelf aanschaffen. Je moet ook zelf zorgen voor een witte blouse met witte knopen. Je moet voor ontvangst van het uniform tekenen en bent verantwoordelijk voor het goed gebruiken en onderhouden van je uniform. Uniformen zijn duur en blijven eigendom van de vereniging. Wees er dus zuinig op!

Concertkleding

<nog te bepalen>

Onderhoud uniform

Wasvoorschriften:
– Witte blouse wassen op 30°C
– Broek / buitenjas / stropdas: Als deze vies zijn, laat je ze bij een stomerij reinigen.

Wanneer je een pet of stropdas verliest, moet je dit melden bij Monique Vreeburg. Monique zorgt voor een nieuw exemplaar. De kosten zijn voor eigen rekening. Wanneer het uniform te klein of beschadigd is, moet je dit ook melden bij Monique.

Onderhoud concertkleding

Wasvoorschriften:
– Blouse, shirt wassen op 30°C
– Broek / jas / jurk / stropdas / strik / corsage: Als deze vies zijn, laat je ze stomen.

Wanneer je iets van de kleding verliest, moet je dit melden bij Monique Vreeburg. Monique zorgt voor vervanging. De kosten zijn voor eigen rekening. Wanneer de kleding te klein of beschadigd is, moet je dit ook melden bij Monique.