800 euro voor Ons Genoegen dankzij Lions Club

Harmonievereniging Ons Genoegen heeft een cheque van 800 euro gekregen van de Lions Club Scherpenzeel-Woudenberg. “Muziekverenigingen geven mensen de kans om een instrument te bespelen”, vertelt voorzitter Jan Bessembinders. “Van die muziek worden wij blij, daarom dat we jullie graag op deze manier steunen.”

De opbrengst werd uitgereikt tijdens het Winterconcert van het beginnersorkest en leerlingenorkest van harmonievereniging Ons Genoegen Renswoude en muziekvereniging Caecilia Scherpenzeel. Het concert stond geheel in het teken van de winter. Zo speelden de beide orkesten onder leiding van dirigent Harry Weijkamp winsterse muziek. Ook het slagwerkensemble van Ons Genoegen, onder leiding van Dave Erken, trad op. Om ook in de pauze in winterse sferen te blijven, werd warme chocolademelk en glühwein geschonken.

Kunst sponsoren

Ook de muziekverenigingen Caecilia Scherpenzeel en Fidelio Woudenberg kregen een cheque. “Afgelopen jaar hebben we een kunstveiling gehouden”, legt Bessembinders uit. “Met de opbrengst willen we graag andere kunst sponsoren, de kunst van het muziek maken.” De drie muziekverenigingen benadrukten dat de jeugd de toekomst heeft en dat daarom deze avond een mooie gelegenheid is voor deze officiële overhandiging.

Ons Genoegen Lions Club