Muziek over Grenzen

Op zaterdag 4 november geven Harmonievereniging Ons Genoegen en Fanfare Caecilia Scherpenzeel samen een concert in ’t Podium aan de Nijborg 2 in Renswoude. De zaal is om 19.30 uur geopend en het programma, met als thema Muziek over Grenzen,  start om 20.00 uur.

Plezier

“Plezier in samen muziek maken, van jong tot oud; dat is waar Ons Genoegen voor staat”, vertelt voorzitter Pauline Dirven enthousiast. “We hebben goed contact met onze buurvereniging Caecilia in Scherpenzeel en het leek ons beiden leuk om het samen muziek maken eens over de gemeentegrenzen heen te trekken.” Niet veel later was het idee om een gezamenlijk concert te geven geboren. “Met een overweldigend resultaat, want met twee orkesten samen hebben we een ontzettend goed gevuld podium. Meer dan de moeite waard om te zien en natuurlijk te horen. Het geeft een unieke ervaring voor muzikant én publiek om als Harmonie en Fanfare op één podium te zitten.”

Natuurlijk gaat het thema niet alleen over de plaatselijke gemeentegrenzen, maar heeft het op tal van andere manier zijn weg in de programmering gevonden. Muziek van de bekende Hollywood-film Out of Africa en van Pirates of the Caribbean zijn daarvan misschien wel de meest bekende voorbeelden.

Toegang

Kaarten zijn voorafgaand aan het concert te koop aan de deur. Kaarten kosten 7,50 euro. Voor kinderen van 12 tot en met 16 jaar is de prijs van een kaartje 5,00 euro. Alle leeftijden daaronder hebben gratis toegang.