Aalbers Nieuw Talent Orkest

Aalbers Nieuw Talent Orkest

aalbers|wico
Aalbers Nieuw Talent Orkest

Altijd al een muziekinstrument willen bespelen? Dit is het moment om het te doen in het Aalbers Nieuw Talent Orkest! Of je nu eerder muziek hebt gemaakt of altijd al de ambitie hebt gehad om het te doen, iedereen kan meedoen!

Middels een bewezen methode leer je in 10 weken een instrument bespelen in een orkest. Het leuke is, iedereen kan meedoen! Het Aalbers Nieuw Talent Orkest is namelijk toegankelijk voor iedereen ouder dan 18. In een gezellige sfeer leer je muziek maken en ervaar je hoe leuk het is. Je krijgt een instrument en studiemateriaal om thuis te oefenen. Tijdens de repetities werk je samen naar een optreden toe, onder begeleiding van een dirigent en leden van het Harmonieorkest van Ons Genoegen. Naast dat het leerzaam is, is het ook super gezellig!

Goed om te weten

Heb je altijd al dat ene instrument willen bespelen, of heb je eerder al een instrument gespeeld en wil je dit weer oppakken? Bij de aanmelding kun je je voorkeur voor een instrument opgeven. Zoek je meer informatie over muziekinstrumenten? Kijk dan ook eens op onsgenoegen.org/muziekles/.

Deelname aan deze workshops betekent nog niet direct lidmaatschap van onze vereniging. Je neemt deel aan het project van 10 weken en of je daarna door wilt gaan, is volledig aan jou. Wel vragen we een eenmalige bijdrage van 125 EUR voor deelname aan dit programma.

Waar en wanneer:

De workshops vinden plaats in muziekgebouw ‘t Podium, Nijborg 2 in Renswoude. Ze worden gehouden op vrijdagavonden van 19:30 tot 21:45 uur. Onder begeleiding repeteer je samen. Halverwege is er een pauze en na afloop kun je gezellig napraten aan de bar. Belangrijke data zijn:

DatumActiviteit
30 augustusInformatieavond met kennismaking en uitdelen van instrumenten en studiemateriaal
6 septemberEerste repetitie
4 oktoberGeen repetitie
1 novemberGeen repetitie in verband met de najaarsvakantie
22 novemberLaatste repetitie
23 novemberOptreden

Inschrijven:

We hebben plaats voor maximaal 40 deelnemers, dus wees er snel bij! Inschrijvingen zijn geopend vanaf 27 mei, 20:00 uur, tot 1 juli, 20:00 uur. Zodra de inschrijving is geopend, kun je op deze pagina een formulier invullen. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving per e-mail. Bovendien nemen we altijd nog telefonisch contact met je op om je inschrijving te bevestigen en het programma te bespreken. Als je nog niet zeker weet welk instrument je wilt bespelen of als je andere vragen hebt, kunnen we dit tijdens dit gesprek bespreken.

  Je kunt je aanmelden voor het Nieuw Talent Orkest door onderstaande gegevens in te vullen en te verzenden.


  Alles ingevuld? Klik dan op verzenden.

  Heb je vragen over dit programma of over de inschrijving? Stuur dan gerust een e-mail naar: lc@onsgenoegen.org.

  Met dank aan:

  Het Aalbers Nieuw Talent Orkest wordt gesponsord door door aalbers|wico.

  aalbers|wico is een innovatief bedrijf in Renswoude dat veel investeert in het opleiden/begeleiden van nieuw talent in de metaal en techniek. Het initiatief van Harmonievereniging Ons Genoegen spreekt hen bijzonder aan, omdat het naadloos aansluit op de bedrijfsfilosofie van aalbers|wico.