Queen in Concert Zevenhuizen

In Zevenhuizen is Queen in Concert, een samenwerking tussen Ons Genoegen Renswoude en Bernd van den Bos , voor de eerste keer uitgevoerd. Op verzoek van de Lions Zevenhuizen is dit benefietconcert opgezet. Pianist Bernd van den Bos speelde een medley met nummers aangedragen door het publiek. Hij had de hoofdrol in The Queen Symphony movement 2 en speelde mee als onderdeel van ons Harmonieorkest.

Ons Genoegen speelde op haar beurt mooie werken als Innuendo, Barcelona, Queen Will Rock You en begeleidde Bernd in the Queen Symphony.

Enthousiast

Queen in Concert

We mochten spelen in een mooie kerk midden in Zevenhuizen. Hier was een podium neergezet waar het orkest met passen en meten net op paste. Een mooi orgel torende boven het orkest uit. Een unieke plek voor het concert. Het publiek reageerde blij verrast en was superenthousiast. Een van de gasten wilde niet geloven dat wij een amateurorkest zijn. Zij dacht dat er een semi-professioneel projectorkest was samengesteld. Een mooi compliment om dat te horen.

Benefiet

Het concert in Zevenhuizen was een benefietconcert voor Stichting Zuidplas Helpt. Het publiek heeft met de entreeprijs ook een gift gegeven voor dit goede doel. Een sponsor heeft de opbrengst verdubbeld waarmee Stichting Zuidplas Helpt een mooi bedrag van € 5000,- euro heeft gekregen.

Foto’s van Queen in Concert Zevenhuizen zijn te vinden op onze pagina “In Beeld“.