Ons Genoegen genomineerd voor ‘Vereniging van het Jaar’

Harmonievereniging Ons Genoegen in Renswoude is genomineerd voor de verkiezing ‘Vereniging van het Jaar’. “Om te winnen hebben we stemmen nodig”, legt penningmeester Marleen van Capelleveen uit. “Daarom hopen we op hulp uit Renswoude.”

De verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA samen met de Rabobank. De clubs met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen, zoals een geldbedrag of masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Stemmen op Ons Genoegen kan via verenigingvanhetjaar.nl.

 

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkas CampagneOns Genoegen doet daarnaast ook mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. “Ook dit is voor onze vereniging een mooie mogelijkheid om veel geld te verdienen”, legt de penningmeester uit. “Vorig jaar hebben we hier ook aan meegedaan, toen hebben we 1.185 euro opgehaald. Dat geld gebruiken we voor de organisatie van concerten voor onze jeugdleden.”

De vereniging hoopt ook dit jaar weer een mooi bedrag bij elkaar te sparen. “Rabobank Gelderse Vallei stelt 200.000 euro beschikbaar. Iedereen met een Rabobank-rekening kan stemmen uitdelen aan verenigingen, iedere stem levert geld op voor de betreffende vereniging. Om te stemmen, moet elke rekeninghouder wel eerst lid worden van de Rabobank. Dit moet vóór 21 mei 2018. Vervolgens krijgen deelnemers van de bank een mail met steminstructies.” Stemmen kan van 28 mei tot en met 11 juni via www.clubkascampagne.nl.

Jeugd

De opbrengst wordt eind juni bekend gemaakt. “We hopen weer een mooi bedrag bij elkaar te sparen. Het geld willen we dit jaar gebruiken voor het jeugdconcert dat we op 22 juni organiseren. We hopen dan ook op zoveel mogelijk stemmen!”