Zomer Jeugd Concert

Leerlingen Ons Genoegen brengen publiek in zomerse sferen

Leerlingen van Ons Genoegen hebben op vrijdag 22 juni in ’t Podium in Renswoude de zomer ingeluid met het Zomer Jeugdconcert.

Tijdens het concert traden leerlingen van de opleiding Algemene Muzikale Vorming (AMV), het slagwerkensemble, het beginnersorkest en het leerlingenorkest op. Het was een zeer geslaagde avond met een gezellige, volle zaal”, aldus organisator Thijs van der Meer.

Ontwikkelen

Met het concert wilde de vereniging het publiek in zomerse sferen kennis laten maken met de verschillende opleidingen van Ons Genoegen. “Voor de leerlingen was dit een mooi moment om te laten horen wat ze het afgelopen seizoen geleerd hebben”, vertelt Thijs. “Het is erg leuk om te zien hoe de leerlingen zich ontwikkelen. Waar de jongste leerlingen van de AMV al op een zeer verdienstelijke manier vrolijke deuntjes spelen als ‘hoedje van papier’ speelt het leerlingenorkest al wat gevorderde muziek zoals een medley van Guus Meeuwis. Al met al een vrolijke zomerse avond met in de hoofdrol de leerlingen van Ons Genoegen.

Terugkijken

Van het concert zijn leuke foto’s gemaakt. Zo kun je terugkijken naar het geslaagde concert. De foto’s zijn te vinden op onze fotopagina “In Beeld”.