Winnaars solistenconcours Ons Genoegen

Ons Genoegen houdt solistenconcours

Op zaterdag 11 februari 2017 vindt het solisten- en ensemblesconcours van Ons Genoegen weer plaats en we zouden het leuk vinden als jullie allemaal weer meedoen!

Pianist Martin Lorijn kan je eventueel weer begeleiden op piano. Als je meedoet aan de wedstrijd, wordt je optreden beoordeeld.

Inschrijven
Vind je het leuk om alleen te spelen, samen te spelen met een familielid of medemuzikant(en) of met iemand die een ander instrument bespeelt dan jijzelf? Dat kan! Zoek dan snel (samen met je docent) een leuk muziekwerk uit en schrijf je in! Dat kan heel gemakkelijk met een digitaal inschrijfformulier via concours.onsgenoegen.org. Stuur na je registratie nog je een kopie van je partij naar concours@onsgenoegen.org of lever deze op papier in in de rode brievenbus aan de weg bij ’t Podium. Speel je met cd? Vergeet dan niet om de juiste cd-track in te leveren.

Het concours wordt, afhankelijk van het aantal deelnemers, gehouden tussen 18:30 en 22:00 uur in ’t Podium. Uiterlijk één week van te voren krijg je een e-mail met daarin de definitieve tijden. Speel je onder begeleiding van de piano of een cd? Dan krijg je een tijd toegewezen om op zaterdag 11 februari ’s middags in ‘t Podium te oefenen.

Contact
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de concertcommissie via concours@onsgenoegen.org.