Renswoude Musica met Charly Luske

In sporthal De Hokhorst wordt op zaterdag 30 september de tweede editie gehouden van muziekspektakel Renswoude Musica. Hoofdartiest van de avond is zanger Charly Luske.

De feestavond wordt georganiseerd door de Ondernemersvereniging Renswoude in samenwerking met Harmonievereniging Ons Genoegen en de Oranjevereniging uit Renswoude. Het belooft een spectaculaire avond te worden met hoofdartiest Charly Luske, live muziek van Ons Genoegen en ook een drumshow van Lucifers Slagwerk. Verder worden bekende nummers gezongen door zangers Lisanne Teunissen van Manen, Bas de Man en Amber van der Linde. Daarnaast dansen de dansgroepen Modern en Jazz & Hiphop van Beyond Basic de sterren van de hemel. Ten slotte wordt de avond in de nachtelijke uurtjes afgesloten door liveband Escalate.

JubileumweekendCharly Luske

Renswoude Musica wordt gehouden tijdens het jubileumweekend van de Ondernemersvereniging Renswoude. Deze bestaat vijftig jaar en viert dat groots met een feestweekend op 29 en 30 september. Niet alleen op vrijdagavond zijn er diverse activiteiten op het Kasteelplein en de oprijlaan ernaartoe maar ook op zaterdag is het feest. Dan wordt het weekend feestelijk afgesloten met Renswoude Musica. Al met al iets om naar uit te kijken.

Start kaartverkoop

De kaartverkoop voor ‘Renswoude Musica’ start op 1 juli. Kaarten zijn te koop bij EMTÉ Renswoude aan het Dorpsplein 14 en kosten 17,50 euro. Er is echter een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.